PENZION VYHLÍDKA - Železná Ruda

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný penzion Vyhlídka najdete v obci Hojsova Stráž nedaleko od Železné Rudy, v klidném a romantickém prostředí šumavských lesů na okraji Národního parku Šumava.

Penzion Vyhlídka - Hojsova Stráž, Šumava (950m. n. m.) najdete v obci Hojsova Stráž nedaleko od Železné Rudy. Penzion má k dispozici 2, 3, 4 lůžkové pokoje. Celková kapacita penzionu je 36+6 lůžek.

K dispozici je dále nekuřácká jídelna, která se může změnit v učebnu, hernu, taneční parket, možností zapůjčení her (šachy, člověče…) a spoustu hraček pro naše nejmenší, saunu.

V letních měsících má co nabídnout velká udržovaná zahrada s bazénem a solárním ohřevem, dětský koutek s pískovištěm, dřevěnými hračkami a houpačkami. Na zahradě je travnaté hřiště, nebo zahradní posezení s grilem, ohništěm a krbem.

PENZION VYHLÍDKA ubytování v pensionu

Všechny pokoje mají socíální zařízení.

Recepce

Penzion je otevřen celoročně, slevy pro pobyt větších skupin/26a více osob/

Gastronomie

Penzion Vyhlídka nabízí ubytování se snídaní či polopenzí, v penzionu nelze vařit individuálně. K dispozici je celodenně restaurace, kde se podávají hotová jídla, minutky a různé laskominy. Jsme držitelem certifikátu Šumava originální produkt.

Okolí pensionu a Železná Ruda

Přímo před penzionem Vyhlídka začínají tratě cykloturistické i pro pěší turistiku. , běžecké tratě, /strojově upravované/, lyžařské vleky jsou v Hojsově Stráži 2vhodné pro rodiny s dětmi. Železná Ruda nabízí bowling, motokáry, tenis, nebo krytý bazén. , V letních měsících jezdí EKO autobusy směr Modrava, Prášily, Povydří, Čenkova pila, které vozí i kola. Kola je možno zapůjčit v půjčovně. V zimě se letní trasy promění v lyžařské běžecké tratě - 60km upravených stop. V Železné Rudě je několik vleků a SKI areál ŠPIČÁK je vzdálem cca6km od nás, také si můžete zalyžovat na Velkém Javoru cca 20minut jízdy autem.

Rezervovat ubytování v PENZION VYHLÍDKA - Železná Ruda

Nejbližší ubytování v Železné Rudě a okolí

Ubytování Železná Ruda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah