RESIDENCE JANA - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Jana Vám nabízí ubytování v domě, který se nachází v jedné z nejkrásnějších pražských čtvrtí proslulé svými přepychovými vilami.  

Penzion Jana Vám nabízí ubytování v domě, který se nachází v jedné z nejkrásnějších pražských čtvrtí proslulé svými přepychovými vilami. V této části Prahy bydlel mimo jiné prezident České republiky Václav Havel. Ořechovka je rovněž sídlem mnoha zahraničních zastupitelstev. Příjemnou dvacetiminutovou procházkou přes Ořechovku a Nový Svět se dostanete na Pražský hrad. Odtud můžete sejít přes Malou Stranu ke Karlovu mostu, přes něj pak pokračovat do Starého Města a na Václavské náměstí (přibližně dalších 25 min). Auto si můžete zdarma bezpečně zaparkovat na zahradě domu. Naši hosté mají k dispozici zdarma přístup k internetu (bezdrátový i na vyhrazeném počítači). Na přání podáváme snídani. Celý dům je nekuřácký. Všechny apartmány jsou vybaveny televizním přijímačem.

RESIDENCE JANA ubytování v pensionu

V domě se může ubytovat až 22 hostů, k dispozici jsou následující apartmány. Přízemí: A) Apartmá: ložnice s dvojpostelí; jídelna s kuchyňským koutem (lednička, keramický dvojvařič, nádobí) ; sociální zařízení; na požádání až dvě přistýlky, TV, DVD  B) Velké apartmá: 3 pokoje až pro 7 osob; plně vybavená kuchyně; sociální zařízení (2× WC), TV Druhé patro: C) Velké apartmá: 2 pokoje pro 4 osoby; lednička, vařič; sociální zařízení; přistýlka na přání, TV. D) Největší apartmá: 3 pokoje pro 6 osob; veliká kuchyň (vybavená sporákem, ledničkou s mrazničkou i kávovarem) ; sociální zařízení; pračka; až 2 přistýlky dle potřeby, TV.

Rezervovat ubytování v RESIDENCE JANA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah