PENSION HARRY - Vysoké nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Harry nabízí ubytování na sjezdovce ve Vysokém nad Jizerou - Sklenařicích.

Pension Harry se nachází ve Vysokém nad Jizerou - Sklenařicích a poskytuje ubytování s polopenzí ve čtyřlůžkových a šestilůžkových pokojích s celkovou kapacitou 30 lůžek. Pro hosty je připravena společenská místnost, uzamykatelná místnost na lyže, kola nebo kočárky, venkovní hřiště pro děti, celoroční vířivý bazén, finská sauna. Součástí objektu je hospůdka u Harryho, kde se podávají snídaně a večeře. Parkování přímo u pensionu. Wifi připojení k internetu.

PENSION HARRY ubytování v pensionu

K ubytování jsou připraveny čtyřlůžkové a šestilůžkové pokoje (2 ložnice). Každý pokoj je vybaven vlastní koupelnou, TV, satelitem a wifi připojením k internetu.

Gastronomie

Součástí penzionu je hospůdka. V ceně ubytování je polopenze.

Okolí pensionu a Vysoké nad Jizerou

Chalupa leží na velkém pozemku v nádherné horské krajině na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš, u silnice ze Sklenařic do Vysokého nad Jizerou. K objektu vede udržovaná cesta, která je turistickou spojnicí mezi Sklenařicemi a Vysoké nad Jizerou, umístěná cca 100 m od domu (v zimě je udržovaná). Padesát metrů od vchodu domu končí lyžařský vlek, který nenarušuje klidný ráz krajiny a polosamoty (velmi vhodný pro děti nebo začátečníky). Značené turistické a cykloturistické trasy vedou jen 100 metrů od objektu.

Chalupa je na velkém pozemku v nádherné horské krajině na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš, u silnice ze Sklenařic do Vysokého nad Jizerou. K objektu vede udržovaná cesta, která je turistickou spojnicí mezi Sklenařicemi a Vysoké nad Jizerou, umístěná cca 100 m od domu (v zimě je udržovaná). Parkování přímo u chalupy je zajištěno. Padesát metrů od vchodu domu končí lyžařský vlek, který nenarušuje klidný ráz krajiny a polosamoty (velmi vhodný pro děti nebo začátečníky). Značené turistické a cykloturistické trasy vedou jen 100 metrů od objektu.

Rezervovat ubytování v PENSION HARRY - Vysoké nad Jizerou

Nejbližší ubytování ve Vysoké nad Jizerou a okolí

Ubytování Vysoké nad Jizerou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah