PENZION HŮRKA - Pardubice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Hůrka nabízí kvalitní a levné ubytování v blízkosti cyklostezky nedaleko Pardubic.

V penzionu Hůrka v Pardubicích s kapacitou 36 lůžek najdete levné a kvalitní ubytování. Máme standardně vybavené dvou- až čtyřlůžkové pokoje a apartmán, se dvěma ložnicemi.

V penzionu Hůrka můžete uspořádat svatbu, oslavu narozenin či jinou rodinnou oslavu, prostory jsou vhodné také pro školení, semináře, teambuildingové pobyty a pobyty školních či sportovních kolektivů a zájmových skupin.

Naši hosté mohou využívat připojení k internetu zdarma v celém penzionu Hůrka. Zejména při ubytování skupin a při společenských akcích přijde vhod velká společenská místnost, kde se také podávají snídaně, ale i menší bar a zahrada s příjemným venkovním posezením. Pro vzdělávací akce a semináře nabízíme školicí místnost s kapacitou 35 osob. V areálu penzionu je zabezpečené parkoviště, v zimě lze využít garáž. Při ubytování větších skupin a škol a při dlouhodobých pobytech poskytujeme slevy.

Využijte náš penzion Hůrka v Pardubicích pro ubytování při návštěvě Velké pardubické nebo legendárního závodu plochodrážních motocyklů Zlatá přilba!

PENZION HŮRKA ubytování v pensionu

Pokoje v penzionu Hůrka mají vlastní sprchu a WC, připojení na internet, TV i trezorek pro hosty. Na pokojích typu B je varná konvice a lednice. Na penzionu se nachází kuchyňský kout, který je společný pro všechny hosty. Hosté mohou využít bezplatně gril. Pro cyklisty je možné využít garáž, kde si mohou uschovat kola.

Recepce

na telefonu 7:00 – 22:00, fyzicky dle dohodnutých příjezdů mezi 15:00 – 22:00 hod

Okolí pensionu a Pardubice

V blízkosti penzionu vede cyklostezka a stezka pro in-line bruslení.

Rezervovat ubytování v PENZION HŮRKA - Pardubice

Nejbližší ubytování v Pardubicích a okolí

Ubytování Pardubice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah