BOŽÍ CHALUPA - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Boží chalupa se nachází na Božím Daru v Krušných horách v nadmořské výšce 1 028 m. Boží Dar je vzdálen 1 km od státních hranic se Spolkovou republikou Německo. U obce Boží Dar leží největší Národní přírodní rezervace Božídarské rašeliniště v Krušných horách.

Ubytování se nachází v klidné uličce v centru Božího Daru v ideální poloze cca 100m od dětského ski areálu Novako, cca 150m od začátku Ježíškovy cesty (odkaz níže), což nabízí nádherné vyžití pro děti v zimě i v létě.

BOŽÍ CHALUPA ubytování v chalupě

Nabízíme ubytování ve 3 pokojích (dvou-, tří- a čtyřlůžkovém). Každý z pokojů disponuje vlastním sociálním zařízením a TV. V případě potřeby můžeme nabídnou i další kapacitu ubytování dle dohody.

V přízemí nabízíme útulnou společnou místnost s kachlovými kamny a k dispozici je také zařízená kuchyně. Samozřejmostí je u nás možnost přístupu k internetu v celém objektu (wi-fi). Základní prioritou je pro nás Vaše spokojenost, pohoda a božská relaxace.

Okolí chalupy a Karlovy Vary

Boží Dar leží na hranici s Německem pod nejvyšší horou Krušných hor - Klínovcem. Boží Dar je významným letním i zimním turistickým střediskem Krušných hor. Turisté sem míří hlavně kvůli ideálním podmínkám pro zimní i letní rekreaci. Naleznou tu hned několik sjezdovek, desítky kilometrů běžeckých stop, různě náročné stezky pro cyklisty i pěší. Za poznáním okolí Božího Daru lákají naučné stezky, několik muzeí i některé památky. Pro případ špatného počasí se tu naskýtá blízká sportovní hala, kryté bazény a další aktivity.

Rezervovat ubytování v BOŽÍ CHALUPA - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah