MODROKAMENNÁ BOUDA - Janské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion se nachází v Janských Lázních v poloze cca 800 m n. m. Krásné místo na okraji 3-hektarové horské louky, ze všech stran obklopené lesem. Přitom pouhé 2 km ve vzdálenosti centra Janských Lázní.

Osvětlené lyžařské vleky jsou vzdáleny 200 m od penzionu Modrokamenná bouda. Skiareál Černá hora je dostupný bez sundání lyží tam i zpět.

V létě parkování přímo u objektu. V zimě odvoz osob a zavazadel zdarma z cca 1 km vzdáleného zpoplatněného parkoviště.

Stolní fotbal, kulečník, internet. Sauna s bazénkem.

Venkovní vybavení: hřiště s bránami na fotbal, kurt na volejbal a nohejbal. Dětské hřiště se skluzavkou a houpačkami. Ruské kuželky.

MODROKAMENNÁ BOUDA ubytování v pensionu

Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou a WC. Možnost zapůjčení dětské postýlky. Tv ve společenské místnosti

Gastronomie

Ubytování je u nás s polopenzí. Snídaně se podává formou švédského stolu, večeře servírovaná. Oběd si mohou hosté vybrat z bohatého jídelního lístku restaurace. Též možnost plné penze.

V penzionu je zákaz kouření.

Okolí pensionu a Janské Lázně

Využijte možnosti sjezdu na koloběžkách od nás do Janských Lázní, lanovkou na Černou horu a zpět. V krásné přírodě Krkonošského národního parku se necháte zlákat k výletům, sportování i adrenalinovým zážitkům. Jedním z nich je třeba sjezd na koloběžkách. Po objednání pobytu pobytu a Vašeho zájmu o sjezd na koloběžkách kontaktujte recepci prostřednictvím mailu o zájem pronájmu koloběžek s lístkem na lanovku. Můžete využít několika cest přes Janské Lázně lanovkou na Černou horu a poté dolu. Koloběžky jsou od 13ti let. ceny od 390, -za osobu. V zimě využijte možnosti sjezdu na sáňkách

Na pěší túru se vydejte třeba ke Stezce korunami stromů v Janských Lázních, nebo z Černé hory přes Václavák až do Pece pod Sněžkou nebo například k Černohorskému rašeliništi. Míst, kam se vydat, je tu ale ještě mnohem víc. Naplánujte si výšlap přesně podle svých představ. Penzion vhodný nejen k zimní dovolené.
Cyklistické a upravované běžkařské tratě vedou přímo před penzionem. Pěší turistika všemi směry
3 km dlouhá sáňkařská dráha na Černé hoře.
Sjezdové lyžování přímo až k boudě.
Sběr lesních plodů a hub.

Rezervovat ubytování v MODROKAMENNÁ BOUDA - Janské Lázně

Nejbližší ubytování v Janských Lázních a okolí

Ubytování Janské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah